AYES je oficiálním partnerem světového lídra na trhu pro řešení „Enterprise Wearable Computing“ a rozšířené reality.

Zahájili jsme spolupráci se společností Ubimax. Naše partnerství přináší dostupnost technologických řešení v oblasti nositelných zařízení (wearable computing), rozšířené reality a smíšené reality do České a Slovenské republiky. Jsme odhodláni zlepšovat provoz průmyslových společností pomocí inovativní technologie a klademe za cíl být lídrem v oboru na českém a slovenském trhu

Platforma Ubimax Frontline zlepšuje manuální pracovní procesy napříč průmyslovými odvětvími v celém hodnotovém řetězci s využitím nejnovějších nositelných technologií. AYES poskytuje kompletní služby, jakými jsou analýza uplatnění technologie, implementace, zaškolení a podpora uživatelů.

Chceme být první volbou pro společnosti, které se snaží zvýšit produktivitu svých pracovníků pomocí platformy Ubimax Frontline, která umožňuje pracovat bezpečněji, rychleji a pomáhá průmyslovým pracovníkům po celém světě zůstat konkurenceschopnými vůči mechanizované pracovní síle robotů. Jelikož je platforma využívána zejména ve spojitosti s chytrými brýlemi, přináší společnostem zásadní benefity. Technologii Ubimax již využívají globální společnosti, jako BMW, Airbus, Schlumberger, Coca-Cola a mnoho dalších.

Tomáš Vravko, spoluzakladatel AYES:

“Jsme nadšeni, že právě společnost Ubimax, světový lídr pro řešení „ Enterprise Wearable Computing“ a rozšířené reality, se stala naším softwarovým partnerem. Po implementaci platformy Ubimax v naší sesterské společnosti jsme byli technologií naprosto fascinováni a uvědomili jsme si, jak velké zvýšení produktivity můžete přinést na trh. S řešením Ubimax Frontline chce být AYES lídrem v oboru na českém a slovenském trhu.”

Jan Junker, CCO Ubimax:

“Jsme rádi, že se společnost AYES stala naším novým partnerem. Díky svému zastoupení v různých průmyslových odvětvích v České a Slovenské republice je společnost AYES skvělou volbou pro posílení naší globální sítě.”

Ubimax je světovou špičkou pro řešení „ Enterprise Wearable Computing“ a rozšířené reality. S více než 15letými zkušenostmi v oboru a pozoruhodnými výsledky v oblasti nositelných zařízení (wearable computing), rozšířené reality, smíšené reality a senzorových systémů je Ubimax lídrem v této oblasti a obsluhuje již více než 400 zákazníků po celém světě. Navíc, kromě čtyř hlavních poboček v Německu má Ubimax pobočky i v USA a Mexiku.

Ubimax získal řadu ocenění, mezi něž patří Auggie Award pro “Best Enterprise Solution”, MHI Award pro “Best IT Innovation”, The Spark – jedno z nejprestižnějších německých digitálních cen a Automotive Logistics Award.