Heneken

Rok realizace: 2021

Odvětví: Hutní průmysl

Země realizace: Slovenská republika

Web zákazníka: Heneken.com

Hlavní přínosy:

Okamžité řešení problémů s dodavateli na dálku > snížení času servisů ze dnů na hodiny, snížení prostojů ve výrobě
Umožnění instalace nové technologie bez fyzické přítomnosti dodavatele z UK
Úspora času a nákladů pro všechny zapojené strany
Interaktivní prezentace společnosti novým zákazníkům nezávisle na místě, kde se nacházejí

Vzdálená diagnostika a podpora při řešení problémů v reálném čase

Ve společnosti Heneken s.r.o. jsme pomocí chytrých brýlí RealWear HMT-1 propojili techniky s odborníky a umožnili vzdálenou diagnostiku a podporu při řešení problémů v reálném čase.

Společnost Heneken s.r.o. je již od roku 2007 významným dodavatelem neželezných kovů ve formě ingotů jako hliník, hořčík, magnézium, zinek, olovo a předslitiny na bázi hliníku.

Heneken má centrálu v Bratislavě, pobočky v Evropě, USA i Asii a disponuje širokou logistickou sítí, která zahrnuje sklady v Rotterdamu, Koperu, Terstu, Brně, Istanbulu, Baltimoru a Bratislavě. Měsíčně společnost dodá tisíce tun surovin partnerům po celém světě.

Příklady využití chytrých brýlí RealWear HMT-1 ve společnosti Heneken

Odstraňování technických potíží na plynové tavicí peci a nastavování klapky

Při použití brýlí mohli technici na místě jednak lépe vysvětlit problém a ukázat momentální situaci německým technikům, ale také operativně reagovat na jejich pokyny.

Nastavování licího pásu a vyřešení automatického vyklepávání

Kvůli omezení cestování nebyla možná účast techniků z Velké Británie při doručení a instalaci pásu. Díky brýlím však mohli technici v UK vidět přesně to, co údržba na místě a zároveň jim sdílet postupy pro instalaci a řešení problémů.

Okamžité řešení operativních problémů nových technologií pecí

Chytré brýle nahradily mobilní telefony a zdlouhavé výměny emailů. Zrychlily tak řešení operativních problémů s dodavateli a zajistily funkčnost technologií za zlomek času.

Prezentace technologií zákazníkům, kteří nemohou cestovat kvůli omezením

Díky brýlím bylo možné provést interaktivní prohlídku továrny, představit technologie a začít spolupráci s novými zákazníky ze Švédska a Kanady i bez jejich fyzické přítomnosti.

“Chytré brýle RealWear HMT-1 nám výrazně zjednodušují spolupráci s partnery po celém světě a zvyšují efektivitu servisních zásahů na dálku.“

Dávid Vojtáš
Head of Production
Heneken s.r.o.